Curative Ensemble - Up Up And Away

Small solenoid valves

Det finns så mycket som man kan jobba med och det är intressant att man hela tiden lär sig nya saker och att man hör talas om nya jobb som man inte ens visste fanns. Det är kul när man känner att man lär sig något nytt och att man får en större förståelse och att man kan få det att bli mer och mer intressant. Ja det är ju kul när man hela tiden känner att man kan lära sig mer. Sen så är det kul när andra berättar vad det är som dom jobbar med och vad det är.

Intressant att lyssna och lära

Ja jag tycker det är intressant att lyssna när någon berättar vad det är dom jobbar med och vad det innebär. Det kan vara svåra saker som jag kanske egentligen inte har så stor kolla på som att någon jobbar med small solenoid valves som jag inte har så mycket kunskap om. Men det är ju intressant att lyssna och förstår mer om det och på så sätt lära sig mer. Det är små ventiler och små saker som man använder bland annat i flygplan som gör väldigt mycket även om det är en sån liten sak. Ja det är ju intressant och på sås sätt så lär man sig nya saker och man får lära känna nya saker och nya jobb. 
Det kan ju vara så att man känner för att byta jobb och att man vill göra något som man inte har gjort tidigare och det är ju härligt när man känner att man lär sig något annat och att det blir på det sättet som man ska göra och som man kan göra. Det gör en hel del och man vill ju kunna vara till nytta där man är och med det som man jobbar med.